Satu Järvenpää - Vyöhyketerapiaa
 
      
Vyöhyketerapia Etusivu   
Vyöhyketerapia Yritystiedot  
Vyöhyketerapia Palvelut  
Vyöhyketerapia Tuotteet  
Ecoway hyvinvointituotteet Arctic Nutrition hyvinvointituotteet  
Vyöhyketerapia Ajankohtaista  
Vyöhyketerapia Hinnasto    
Vyöhyketerapia Yhteystiedot  
Vyöhyketerapia Linkit    
Vyöhyketerapia Ota yhteyttä     
Vyöhyketerapia Ajanvaraus    


Ajankohtaista:   
Vyöhyketerapia Vyöhyketerapia

TARJOUS Vyöhyketerapia ja refleksologia koliikkivauvan hoidon tukena -30%
[13.12.2017]

Rautavarastot kuntoon
[09.10.2017]

TARJOUS hierojaharjoittelija vastaanotolla 1.-27.6.
[01.06.2017]

 
Satu Järvenpää Facebookissa


Tilaa lahjakortti

 
 
Jäsenrekisterissä:  
Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry  
   
Vuokrattavana:  
Vyöhyketerapia Lomamökki Lapissa  
   
  
  Ajankohtaista

Tunnelmia Pafos Classic -seminaarista - LAAJENNA JA RAKENNA
(Pafos, 15. - 22.10.2008)

Marskin savuke, Rinnalla oleminen, Pihtaamisen koston kierre, Uomaelämä, Ylä- ja alarekisteri, Negatiivikerroin, Keppihyypiöt ja Pikkupaskiaiset, Sydämen ääni, Systeemiäly, Jeesuksen leivän logiikka, Mestareitten kohtaaminen, Kukoistuslupa, Ruusun ostamattomuus, Kulkuri ja Joutsen... Mitä kaikkea näiden käsitteiden taakse kätkeytyy?
Näihin Esa Saarinen paneutui 5-vuotiaan innostuksella ja sai lähes 90 päisen yleisön pysymään hellän dynaamisesti maagisessa nosteessa koko seminaarin ajan. Inhimillisyys ja usko siihen näyttäytyivät minulle sen kirkkaimmassa valossa.Sydämen ääneni oli jo pitkään vaatinut pääsyä Esa Saarisen seminaariin ja nyt olin päässyt tavoitteeseeni - Pafos Classic oli vihdoinkin totta! Erityisen kiitolliseksi tästä valovoimaisesta kokemuksesta minut tekee se, että sain osallistua siihen rakkaan aviomieheni kanssa.

Lähtökohtana Arki versus Minä itse
Ajattelun liike vei mukaansa jo ensimmäisenä päivänä. Lähdimme liikkeelle arjen vaatimuksista ja meistä itsestämme ihmisinä. Omaan tutkiskeluun otimme mukaan Sydämen äänen, joka usein jää Uomaelämän, Historian ja Vaihtokaupan varjoon; ja jonka tarkoituksena on rikkoa katto päällämme ja syöksyä Ylärekisterin kautta kohti Läpimurtoa sen sijaan, että viettäisimme elämämme Alarekisterin piirissä, joka mahdollistaa kyllä rutiinimaisen siirtymisen tilanteesta toiseen, mutta jättää pois elämän herkkyyden.

Uomaelämä on opittuja käytäntöjä, historioita on erilaisia mm. puhumattomuuden- tai anteeksiantamattomuuden historia ja vaihtokauppaa on omat tehdyt asiat, joihin toivotaan jotakin hyötyä vastineeksi. Sydämen ääni on omaa harkintaa, oma valinta! Se jää usein huomiotta, koska em. asiat ottavat elämässä yliotteen. Ylärekisteri syntyy elämämme aikana koetuista positiivisista kokemuksista ja pienikin positiivinen muisto saattaa synnyttää lukuisia muita positiivisia kokemuksia ajatuksissamme ja saada sitä kautta positiivikertoimen kukoistamaan. Ylärekisterimme on myös hyvin haavoittuvainen. Alarekisterissä puolestaan negatiivinen kierre saa suuremman huomion kuin positiivinen. Tutkimukset osoittavat, että alarekisteri on meissä ihmisissä vahvoilla luonnostaan. Siksi positiiviset teot, sanat ja huomiot ovat tärkeitä jokapäiväisessä elämässämme. Ihminen ei vahvistu, jos hän lähtee liikkeelle negatiivikertoimen avulla.

Kuinka elää elämää ylärekisterissä? Olemme rakentuneet positiivisista ja negatiivisista viitepisteistä, joista yksi negatiivinen viitepiste vaatii ainakin 5-6 positiivista viitepistettä tasapainoksi, jotta positiivikerroin saisi suuremman huomion. Pienet positiiviset teot, ajatukset ja unelmat kantavat elämänuskon puolelle - ylärekisteriin. Puhuimme pienistä siemenistä sisällämme, joilla on lupa lisääntyä ja kasvattaa meissä asuvaa positiivikerrointa.

Tunneäly
Arjen hyörinässä ympäristö ja omat ajatuksemme asettavat esteitä sisäiselle matkallemme. Päämäärän saavuttaminen vaatii rohkeutta ja uskoa. Esa Saarinen kehoittaa meitä heittäytymään prosessiin 5-vuotiaan lapsen innostuksella. Elämä on lähtökohtaisesti innostavaa. Kulutamme hurjasti energiaa, jos jatkuvasti kampitamme toisiamme. Ympärillämme löytyy lukuisia näkymättömiä asioita, jotka vahvistavat luottamusta elämän suureen kantoaaltoon - elämä kantaa, vaikka emme aina tiedä mihin suuntaan olemme menossa. Pääsääntöisesti hyvä voittaa aina pahan!! Tunnen olevani etuoikeutetussa asemassa, sillä pääsen opettelemaan 5-vuotiaan innostusta henkilökohtaisesti ensi vuonna 5 vuotta täyttävän tyttäreni avustuksella. Jakamisen filosofia avautuu parhaimmillaan heti, kun kuulen maagiset sanat: "Äiti, kato kun mä hyppään!"

Systeemiäly - elämän meille jakamat iskut
Muhammed Ali vastaan George Foreman johdatti yleisön systeemiälyn piiriin. Se osoitti elämän jakavan iskuja, mutta opetti nöyryyden kautta miten kehänaruissa roikkumisen ja kovienkin iskujen jälkeen noustaan lopulta voittajiksi. Miten? Antautumatta vallitsevalle käytännölle. Ymmärsin iskujen merkityksen elämässäni/elämässämme ja olin kiitollinen intuitiivisesta systeemiälystä, joka tässä tilanteessa konkretisoitui sanojen kautta todelliseksi läpimurroksi elämässäni.

Kiitollisuus-tekniikka
Arki on toisinaan raadollinen moninaisine tehtävineen. Sen melskeessä moni kadottaa sydämensä äänen. Elämän tarkastelu kiitollisuuden näkökulmasta ja konkreettinen listan laatiminen näistä asioista mahdollistaa löytämään sydämen äänen uudestaan. Löytyykö arjessa kiitollisuuden aiheita? Sehän on niitä pullollaan. Vain Sydämen ääni auttaa ilmentämään meitä todellisena itsenämme.

Miten tämä kaikki kiteytyy ajatukseen laajenna ja rakenna?
Kesän "perusopintojen" jälkeen lähdimme inhimillisyyden nimissä hakemaan Pafos Classicista "syventäviä opintoja" - ja pääsimme tasolle mihin emme uskaltaneet edes toivoa pääsevämme. Olimme laajentaneet näkökulmiamme. Elämä rakentuu kokemuksista ja ajatuksesta, että se ei tule koskaan valmiiksi. Elämä tarjoaa koko ajan innostavia asioita ja jos ei, niin innostumista voi siitä huolimatta pitää oletusarvona. Olemme kasvun tiellä läpi koko elämämme rakentaen itseämme inhimillisyys sydämessämme, rakkaus ja anteeksianto ajatuksissamme, lähimmäisemme huomioiden, toistemme rinnalla, parempaan huomiseen - jättäen myös lapsillemme kauniin perinnön sydämemme äänestä, inhimillisyydestä ja uskosta niihin.

Lopuksi
Hellän dynaaminen viikko maagisen nosteen saattelemana lähestyi loppuaan - takki oli tyhjä, mutta positiivikerroin huipussaan! Olemme kaikki oman elämämme sankareita, joilla on lupa kukoistaa. Saimme jokainen omana yksilönä juosta joukkueemme kunniakujan läpi noutamaan kukoistusdiplomin valmentajaltamme Esa Saariselta Tina Turnerin "Simply the best" siivittämänä sekä joukkueemme hurratessa jokaiselle ansaitusta suorituksesta - inhimillisestä omasta kasvusta. Lämpö, sydämellisyys, ihmisten hyvyys, sydänten kauneus ja toisen huomioon ottaminen oli käsin kosketeltavissa, kun pidimme toisiamme ympäriltä kiinni suuressa piirissä ja lauloimme J. Karjalaisen Sankarit. Pafos Classic on nyt yksi elämäni suurimmista ja antoisimmista kokemuksista.

Kiitos
Olen kiitollinen siitä, että saan tehdä työtä ihmisten parissa ja olla osallisena kuulemassa heidän arjen sankaritarinoita. Lämpimät kiitokset Esalle ja Pipsalle, Enkelitär Päivi Partaselle sekä Pafos Classic -osallistujille, jotka jokainen omalla panoksellaan mahdollistivat sen suuren tunnelman Pafoksella lokakuussa 2008.Lämmin kiitos myös Tapsalle - aviomiehelleni. Katsoimme yhdessä läpi esteiden syvälle sydämiimme ja jatkoimme matkaamme henkisen kasvun laivassa.

Turussa 29.10.2008

Satu Järvenpää

Lisää Pafos-seminaareista: Esa Saarinen »

  
Vyöhyketerapia       PALVELUT TUOTTEET KUUKAUDEN TUOTE   Vyöhyketerapia
Vyöhyketerapia    
© Satu Järvenpää tmi

Yhteystiedot »

Rekisteriseloste »

satu.jarvenpaa (a) me.com

   
Refleksologinen vyöhyketerapia
Hyvinvointipalvelut yrityksille
Klassinen-/urheiluhieronta
BEMER-terapia
Detoksifikaatio-ohjelma
Hivenaineanalyysi
Lisämunuaisen toiminnan analyysi
 
Lisäravinteet

Fytocos

Arctic Nutrition -tuotteet

Arctic Nutrition Kanta-asiakkuus

Muut tuotteet

VITAL - TERNIMAITO JA MUSTIKKAVALMISTE

Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä silmien terveyttä.
Lue lisää »
  Vyöhyketerapia
                 
Vyöhyketerapia Design by Ad Express Vyöhyketerapia