Satu Järvenpää - Vyöhyketerapiaa
 
      
Vyöhyketerapia Etusivu   
Vyöhyketerapia Yritystiedot  
Vyöhyketerapia Palvelut  
Vyöhyketerapia Tuotteet  
Ecoway hyvinvointituotteet Arctic Nutrition hyvinvointituotteet  
Vyöhyketerapia Ajankohtaista  
Vyöhyketerapia Hinnasto    
Vyöhyketerapia Yhteystiedot  
Vyöhyketerapia Linkit    
Vyöhyketerapia Ota yhteyttä     
Vyöhyketerapia Ajanvaraus    


Arctic Nutrition tuotteet:
Tuotteet  
Kanta-asiakkuus  
Rekisteriseloste  


Ajankohtaista:   
Vyöhyketerapia Vyöhyketerapia

Rautavarastot kuntoon
[09.10.2017]

TARJOUS hierojaharjoittelija vastaanotolla 1.-27.6.
[01.06.2017]

TARJOUS Bemer terapia sarjakortit -50%
[16.05.2017]

 
Satu Järvenpää Facebookissa


Tilaa lahjakortti

 
 
  
 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ:
Tmi Satu Järvenpää (Y-tunnus: 2004642-8)
Osoite: Kiertäjäntie 11 20660 Littoinen

REKISTERIASIOITA HOITAA:
Satu Järvenpää p. 0400 557201
sähköposti: satu.jarvenpaa (a) me.com

REKISTERIN NIMI:
Arctic Nutrition Oy:n Kanta-asiakas- ja Edustaja -hakemusten käsittely

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE:
Henkilö liittyy Arctic Nutrition Oy:n Kanta-asiakas tai Edustaja -ohjelmaan.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS:
Rekisterin käyttötarkoitus on henkilötietojen kertaluonteinen siirtäminen Arctic Nutrition Oy:n kanta-asiakas -ohjelmaan. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT:
Tilausten seuranta sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot liittymisen yhteydessä tilatuista tuotteista
  • Sotu
TIETOJEN LUOVUTUS:
Tmi Satu Järvenpään luovuttaa tiedot suojattuna Arctic Nutrition Oy:lle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään hänen omasta pyynnöstään.

REKISTERIN SUOJAUS:
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.
Rekisteri sijaitsee Tmi Satu Järvenpään salasanasuojatussa arkistossa.
Ne henkilöt, jotka ovat ilmoittaneet ottavansa vastaan sähköpostiviestejä, sähköpostiosoitteet ilman muita tunnistetietoja säilytetään Tmi Satu Järvenpään sähköpostijärjestelmässä.
 

  
Vyöhyketerapia       PALVELUT TUOTTEET KUUKAUDEN TUOTE   Vyöhyketerapia
Vyöhyketerapia    
© Satu Järvenpää tmi

Yhteystiedot »

Rekisteriseloste »

satu.jarvenpaa (a) me.com

   
Refleksologinen vyöhyketerapia
Hyvinvointipalvelut yrityksille
Klassinen-/urheiluhieronta
BEMER-terapia
Detoksifikaatio-ohjelma
Hivenaineanalyysi
Lisämunuaisen toiminnan analyysi
 
Lisäravinteet

Fytocos

Arctic Nutrition -tuotteet

Arctic Nutrition Kanta-asiakkuus

Muut tuotteet

VITAL - TERNIMAITO JA MUSTIKKAVALMISTE

Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä silmien terveyttä.
Lue lisää »
  Vyöhyketerapia
                 
Vyöhyketerapia Design by Ad Express Vyöhyketerapia