Satu Järvenpää - Vyöhyketerapiaa
 
      
Vyöhyketerapia Etusivu   
Vyöhyketerapia Yritystiedot  
Vyöhyketerapia Palvelut  
Vyöhyketerapia Tuotteet  
Ecoway hyvinvointituotteet Arctic Nutrition hyvinvointituotteet  
Vyöhyketerapia Ajankohtaista  
Vyöhyketerapia Hinnasto    
Vyöhyketerapia Yhteystiedot  
Vyöhyketerapia Linkit    
Vyöhyketerapia Ota yhteyttä     
Vyöhyketerapia Ajanvaraus    


Refleksologinen vyöhyketerapia   
Yritysrefleksologia  
Klassinen-/ urheiluhieronta  
BEMER-terapia
Hot stone -kiviterapia  
Detoksifikaatio-ohjelma  
      Kenelle, miksi ja miten usein?  
Hivenaineanalyysi  
Lisämunuaisen toiminnan analyysi  
Tilaa lahjakortti  


Ajankohtaista:   
Vyöhyketerapia Vyöhyketerapia

TARJOUS Vyöhyketerapia ja refleksologia koliikkivauvan hoidon tukena -30%
[13.12.2017]

Rautavarastot kuntoon
[09.10.2017]

TARJOUS hierojaharjoittelija vastaanotolla 1.-27.6.
[01.06.2017]

 
Satu Järvenpää Facebookissa


Tilaa lahjakortti

 
 
Hot Stone -kiviterapia
  
 

Kokemuksia paastokurssilta


Pekka:
Viimeisellä viikolla saimme koko ryhmän yhteenvedon, joka osoitti että todella hyviltä näyttäviä tuloksia saimme aikaan. En olisi uskonut ennen paastoa, että se voi vaikuttaa henkiseenkin oloon niin mahtavasti. Etenkin se paaston lopun olotila oli ihmeellinen. Näläntunne oli väistynyt ja painon pudotuksen, fyysisen ja sielullisen hyvinvoinnin sekä itsensä voittamisen aiheuttama mielihyvä oli todella ainutlaatuista. Siinä nosteessa oli vielä "pakko" jatkaa muutama paastopäivä lisää!


Marja-Leena:
Halusin osallistua Sadun järjestämälle paastokurssille, sillä tällä kertaa päätin onnistua. Minulla on myös muutaman vuoden kokemus vyöhyketerapiasta ja sen vaikutuksista terveyden ylläpidossa. Sen on todettu olevan eduksi myös paaston aikana. Sadun ohjauksessa olen muutaman kerran käyttänyt paaston tueksi valittuja Ultra Clear -erityisravintovalmisteista ja pitänyt niiden vaikutuksesta. Apua olen saanut niin niska-hartia seudun kireyksiin kuin kämmenissä esiintyvään ihottumaankin. Noudatan gluteenitonta ruokavaliota keliakian vuoksi. Paastoviikolta odotin mm. kehon puhdistumista ja muutaman kilon painonpudotusta.

Kurssi oli jaettu kolmeen osaan siten, että paastoon laskeutumisen jälkeen alkoi varsinainen paasto (7 vrk) ja loppuun kevyt paluu syömisen saloihin. Ohjeet olivat selkeästi laadittu ja niitä oli helppo noudattaa. Sen sijaan että olisimme pitäneet perinteisen mehupaaston, tämä jakso yllätti sen helppoudella ja terveydellisillä vaikutuksilla ainakin itseni. Puhdistumista tapahtui koko paaston ajan.

Lievän ensimmäisen päivän päänsäryn jälkeen, oloni koheni huomattavasti ja energisyyteni lisääntyi. Huomasin Ultra Clear valmisteiden positiivisen vaikutuksen paasto-oireiden hallinnassa. Keskeyttäminen ei käynyt edes mielessä vaan jatkoin sitä kahdella ylimääräisellä päivällä. Jaksaminen mm. töissä oli helppoa.

Yhteistapaamisilla saimme runsaasti tietoa suoliston kunnon merkityksestä terveydelle sekä kehon puhdistamisen vaikutuksesta olotilaamme. Henkilökohtaisilla tapaamisilla perehdyimme syvemmin terveyteeni ja niihin asioihin, joihin voin itse vaikuttaa. Hämmästyin paaston tehoa kehon puhdistajana. Tuntuu, että sisälläni on tehty kevätsiivous :-)

Sen lisäksi että painoni putosi 7 kg, ihoni voi paremmin ja ajatustoiminta on kirkkaampi. Taloudellisesti tämä jakso oli edullisempi kuin normaalisti. Suosittelen lämpimästi jokaiselle, joka on kiinnostunut omasta
terveydestään!

  
Vyöhyketerapia       PALVELUT TUOTTEET KUUKAUDEN TUOTE   Vyöhyketerapia
Vyöhyketerapia    
© Satu Järvenpää tmi

Yhteystiedot »

Rekisteriseloste »

satu.jarvenpaa (a) me.com

   
Refleksologinen vyöhyketerapia
Hyvinvointipalvelut yrityksille
Klassinen-/urheiluhieronta
BEMER-terapia
Detoksifikaatio-ohjelma
Hivenaineanalyysi
Lisämunuaisen toiminnan analyysi
 
Lisäravinteet

Fytocos

Arctic Nutrition -tuotteet

Arctic Nutrition Kanta-asiakkuus

Muut tuotteet

VITAL - TERNIMAITO JA MUSTIKKAVALMISTE

Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä silmien terveyttä.
Lue lisää »
  Vyöhyketerapia
                 
Vyöhyketerapia Design by Ad Express Vyöhyketerapia